QlikView

QlikView is een platform voor Business Discovery waarmee u bedrijfsgegevens kunt analyseren en gegevensontdekkingen kunt uitvoeren. De helpsite bevat informatie over het maken van QlikView-documenten en gegevensanalyses, en over het installeren, implementeren en beheren van QlikView.

Aan de slag gaan met QlikView

Download een gratis versie van de software, alsmede zelfstudiemateriaal en demo's die u laten zien hoe u aan de slag kunt gaan met het opbouwen van QlikView-documenten voor het analyseren van uw gegevens.

QlikView gebruiken

Ontdek hoe u QlikView-documenten kunt maken en opstellen voor het analyseren van uw gegevens en hoe u deze kunt voorbereiden zodat andere deze kunnen gebruiken.

Gidsen

Hier kunt u QlikView-handleidingen in pdf downloaden.

QlikView implementeren

Deze sectie bevat informatie over het plannen van de installatie en implementatie van QlikView Server.

Daarnaast wordt beschreven hoe u uw QlikView Server-installatie kunt upgraden, herstellen, migreren naar een ander apparaat en hoe u er een back-up van kunt maken.

Planning QlikView Deployments

Installing QlikView Server

Upgrading and migrating QlikView Server

QlikView beheren

In deze sectie vindt u informatie over het configureren, onderhouden en beheren van een QlikView Server-installatie.

Ook kunt u lezen hoe u verschillende QlikView-hulpbronnen beheert met de QlikView Management Console (QMC).