Tekenreeksfuncties

In dit hoofdstuk worden functies voor het werken met en manipuleren van tekenreeksen beschreven. In de onderstaande functies zijn de parameters uitdrukkingen waarbij s moet worden geïnterpreteerd als een tekenreeks.

Alle functies kunnen zowel worden gebruikt in het script voor het laden van gegevens als in grafiekuitdrukkingen, behalve Evaluate, dat alleen kan worden gebruikt in het load-script.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.