Teller-aggregatiefuncties

Teller-aggregatiefuncties retourneren verschillende typen telelrs van een uitdrukking via een aantal records in een load-script of een aantal waarden in een grafiekdimensie.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.

Teller-aggregatiefuncties gebruiken in het load-script

Teller-aggregatiefuncties in grafiekuitdrukkingen

De volgende teller-aggregatiefuncties kunnen worden gebruikt in grafieken: