Voorwaardenfuncties

De voorwaardefuncties evalueren allemaal een voorwaarde en retourneren verschillende antwoorden, afhankelijk van de waarde van de voorwaarde. De functies kunnen zowel worden gebruikt in het load-script als in grafiekuitdrukkingen.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.