Wizard Bestand: Type - XML

Tabellen De gevonden tabellen worden in deze lijst weergegeven. Elke tabel wordt getoond als een pad dat correspondeert met de plaats in de XML-structuur waar de tabel is gevonden. De velden van een geselecteerde tabel worden rechts in het deelvenster Velden weergegeven. Als u op de knop Voltooien klikt, wordt een load-opdracht gegenereerd voor elke tabel in de lijst.
XML Hier wordt de geïnterpreteerde XML-structuur weergegeven.
Velden Hier worden de velden van de geselecteerde tabel en de gegenereerde sleutels weergegeven.