Documentfuncties

Deze functies kunnen worden gebruikt in grafieken en script.

ReportComment(report_number)

Retourneert de opmerking van het rapport met het opgegeven nummer in het actieve document.

ReportName(report_number)

Retourneert de naam van het rapport met het opgegeven nummer in het actieve document.

ReportID(report_number)

Retourneert de ID van het rapport met het opgegeven nummer in het actieve document.

ReportNumber(report_id_or_name)

Retourneert het nummer van het rapport met de opgegeven ID of naam in het actieve document.

NoOfReports()

Retourneert het aantal rapporten in het actieve document.