Draaitabel - AJAX/WebView

De draaitabel is een van de krachtigste hulpmiddelen voor het analyseren van gegevens. De draaitabel paart uitgebreide functionaliteit aan gebruikersgemak. In draaitabellen worden dimensies en uitdrukkingen in rijen en kolommen getoond, bijvoorbeeld in kruistabellen. De gegevens in draaitabellen kunnen worden gegroepeerd. Draaitabellen kunnen subtotalen tonen.

Opmerking:

Na opnieuw laden worden alle uitgevouwen kolommen in een draaitabel samengevouwen.

Draaitabel: Menu Object

Het objectmenu kan worden geopend als contextmenu door met de rechtermuisknop op een werkbladobject te klikken of door op het pictogram in de titelbalk van het object (indien weergegeven).

Welke opdrachten in het menu worden weergegeven, is afhankelijk van of u WebView vanuit QlikView gebruikt of dat u het document in een webbrowser opent. Het menu bevat de volgende opdrachten:

Eigenschappen...

Hiermee opent u het dialoogvenster Eigenschappen voor het actieve werkbladobject.