Menu Extra's

Het menu Extra's is een vervolgkeuzemenu aan de bovenkant van het scherm, dat de volgende opdrachten bevat:

• Module bewerken: Hiermee wordt het dialoogvenster Module bewerken geopend, voor het maken van macro's.
  • QlikView AccessPoint openen: Hiermee wordt het QlikView AccessPoint geopend in een html-venster in QlikView. Deze opdracht is alleen beschikbaar als een URL voor QlikView AccessPoint is geconfigureerd op de pagina Gebruikersvoorkeuren: Locaties.
  • QlikView Management Console openen: Hiermee wordt de QlikView Management Console/QlikView Enterprise Management Console geopend in een html-venster in QlikView. Deze opdracht is alleen beschikbaar als een URL voor QlikView Management Console/QlikView Enterprise Management Console is geconfigureerd op de pagina Gebruikersvoorkeuren: Locaties.
  • Wizard Snelle grafiek... Met deze wizard kunt u snel en gemakkelijk een eenvoudige grafiek maken, zonder dat u hoeft na te denken over de vele beschikbare instellingen en opties.
  • Wizard Tijdgrafiek...: Met deze wizard kunt u grafieken maken die bestaan uit het kwalificeren en vaak vergelijken van een bepaalde maat (uitdrukking) met verschillende tijdsperiodes, bijvoorbeeld huidig jaar, afgelopen jaar, jaar tot nu toe, enz.
  • Wizard Statistische grafiek...: Met deze wizard kunnen algemene statistische testen worden uitgevoerd voor gegevens in QlikView.
  • Wizard Boxplot: Met deze wizard maakt u een combinatiegrafiek dat vaak wordt gebruikt om statistische gegevens weer te geven.
  • Waarschuwingen...: Hiermee wordt het dialoogvenster Waarschuwingen geopend, waarin waarschuwingen kunnen worden gedefinieerd en bewerkt.
  • Waarschuwingswizard: Deze wizard ondersteunt u bij het definiëren van een waarschuwing.
  • Wizard Thema's: Met deze wizard maakt u een nieuw thema of bewerkt u een bestaand thema.