Werkbladeigenschappen: Velden

Hier selecteert u welke velden u op het werkblad wilt weergeven in de lijst Beschikbare velden. Selecteer de te gebruiken/verwijderen items door erop te klikken. Gebruik de knop Toevoegen > of de knop < Verwijderen om de items naar de gewenste kolom te verplaatsen.

De geselecteerde velden worden weergegeven in standaard geconfigureerde keuzelijsten op het actieve werkblad. Als u de eigenschappen van een keuzelijst wilt instellen, klikt u met de rechtermuisknop op de betreffende keuzelijst en selecteert u Eigenschappen in het object-menu (of in het menu Object in het hoofdmenu).

Schakel de optie Systeemvelden tonen in als u de systeemvelden selecteerbaar wilt maken.

Velden van tabel tonen

Hier bepaalt u welke velden in de lijst Beschikbare velden verschijnen. In de vervolgkeuzelijst wordt standaard de optie Alle tabellen weergegeven.
De alternatieve optie Alle tabellen (gekwalificeerd) toont de velden die zijn gekwalificeerd via de naam van de tabel(len) waarin deze voorkomen. Dat betekent dat de sleutelvelden (de verbindende velden) meer dan één keer in de lijst voorkomen. (Deze optie wordt alleen gebruikt voor weergavedoeleinden en heeft niets te maken met het Qualify van velden in het load-script.)
Het is ook mogelijk de velden van één tabel per keer te bekijken.