QlikView-bestand

Een QlikView-document is een bestand dat alles bevat dat u nodig hebt om de gegevens te analyseren:

• de gegevens zelf
  • het script dat nodig is om het QlikView-bestand bij te werken met nieuwe gegevens van de gegevensbron
  • opmaakinformatie, inclusief alle werkbladen, keuzelijsten, grafieken enzovoort.
  • documentwaarschuwingen, documentbladwijzers en documentrapporten
  • informatie over toegangsbeperking
  • macromodule

Het verspreiden van informatie met behulp van QlikView-bestanden is erg eenvoudig. De analyse kan worden gemaakt onafhankelijk van de locatie van de originele gegevens of netwerkvoorwaarden. QlikView-documenten zijn een manier om informatie te delen met gebruikers die geen toegang hebben tot de oorspronkelijke gegevensbron.