Notities en opmerkingen

Notities en opmerkingen kunnen worden toegevoegd aan alle objecten als deze zijn verbonden met een QlikView-server, waardoor gebruikers notities over het huidige object kunnen maken en uitwisselen.

Notities worden gedeeld met andere QlikView-gebruikers en deze kunnen erop reageren door hun eigen opmerkingen achter te laten. Het is tevens mogelijk om bij elke notitie een snapshot (bladwijzer) van de gegevens op te slaan.

Als u met de rechtermuisknop op een object klikt, kunt u een nieuwe notitie toevoegen en bestaande notities bekijken door Notities te selectere in het contextmenu. Nadat u Nieuwe notitie toevoegen of Bijgevoegde notities weergeven hebt geselecteerd, wordt bij alle objecten in het huidige document met bestaande notities een markering weergegeven in de linkerbovenhoek In deze markering wordt het aantal bijgevoegde notities voor elk object weergegeven.