Lokale objecten en serverobjecten

Er zijn drie verschillende typen werkbladobjecten:

Documentwerkbladobjecten worden opgeslagen in het QlikView-document. Deze zijn altijd beschikbaar voor iedereen die het document lokaal of vanaf een QlikView Server opent.

Persoonlijke serverobjecten zijn alleen beschikbaar voor geverifieerde gebruikers die via QlikView Server werken met een document. Ze worden opgeslagen in een locatie op de server en zijn toegankelijk voor de gebruiker vanaf elke computer waarop hij of zij correct is aangemeld. Uw persoonlijke serverobjecten kunnen worden beheerd vanuit het deelvenster met serverobjecten, dat toegankelijk is vanuit het menu Beeld.

Gedeelde serverobjecten zijn alleen beschikbaar voor geverifieerde gebruikers die met een document werken op QlikView Server. Elke gebruiker die een persoonlijk serverobject heeft gemaakt, kan aangeven dat dit serverobject mag worden gedeeld met andere gebruikers. Deze objecten zijn dan beschikbaar voor andere gebruikers. Net als persoonlijke serverobjecten, worden gedeelde serverobjecten opgeslagen in een locatie op de server. Beschikbare gedeelde serverobjecten kunnen worden beheerd vanuit het deelvenster met serverobjecten, dat toegankelijk is vanuit het menu Beeld.