Documenteigenschappen: Versleutelen

Deze tab is alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerdersrechten die werken met een QlikView-document. U kunt er gegevens in een of meer velden versleutelen.

Documenteigenschappen versleuteling
Eigenschap Beschrijving
Velden In deze lijst worden alle velden in het document weergeven. Selecteer een of meer velden die u wilt versleutelen.
Versleutelen Klik op deze knop om de inhoud van de geselecteerde velden te versleutelen. Getallen worden versleuteld tot getallen en tekst tot tekst (spaties blijven behouden). Als de gegevens eenmaal zijn versleuteld, kunnen ze door Qlik of iemand anders niet worden teruggezet in de oorspronkelijke vorm. Als het script opnieuw wordt uitgevoerd, wordt de versleuteling echter opgeheven.