Eigenschappen titelbalk en rand

In dit dialoogvenster stelt u in op welke objecten in het document de eigenschappen voor titelbalk en rand moeten worden toegepast.

Eigenschappen toepassen op...

Schakel deze optie in als u de instellingen wilt toepassen op ander objecten dan het huidige object.

1. Kies een van deze opties:
    • Objecten op dit werkblad: Hiermee worden de instellingen alleen toegepast op het huidige werkblad. Alleen beschikbaar als dit dialoogvenster is geopend vanuit de pagina Opmaak van een werkbladobject.
    • Objecten in dit document: Hiermee worden de instellingen toegepast op objecten van het hele document.
  2. Kies een van deze opties:
    • Alleen dit objecttype: Hiermee worden de instellingen toegepast op alle objecten van dit type. Alleen beschikbaar als dit dialoogvenster is geopend vanuit de pagina Opmaak van een werkbladobject.
    • Alle objecttypen: Hiermee worden de instellingen toegepast op alle objecten.

Als standaard instellen voor nieuwe objecten in dit document

Schakel deze optie in als u de instellingen wilt gebruiken als standaardinstellingen voor alle nieuwe objecten in het huidige document. Alleen beschikbaar als dit dialoogvenster is geopend vanuit de pagina Opmaak van een werkbladobject.