Aan de slag gaan met QlikView

OP DEZE PAGINA

Aan de slag gaan met QlikView

In deze sectie is beschreven hoe u met QlikView aan de slag kunt gaan. U leert meer over de belangrijkste QlikView-concepten, het installeren van de software, het bouwen van uw eerste document en nog veel meer.

QlikView Desktop installeren

Download en installeer de Personal Edition-versie van QlikView Desktop en probeer deze gratis uit.

QlikView Personal Edition

Maak uw eerste QlikView-document

Gebruik de wizard Aan de slag om uw eerste document in QlikView Desktop te maken.

Neem deel aan het Analytics Modernization Program

Remove banner from view

Moderniseer zonder uw waardevolle QlikView-apps op het spel te zetten met het Analytics Modernization Program. Klik hier voor meer informatie of om contact op te nemen: ampquestions@qlik.com