Wizard Set-opdracht

OP DEZE PAGINA

Wizard Set-opdracht

Huidige Set-opdracht

Variabelenaam

U kunt een naam voor een nieuwe variabele invoeren of de vooraf gedefinieerde variabele die u hieronder kiest, bewerken. De vooraf gedefinieerde variabele wordt hier ingevoerd als u op Plakken klikt.

Variabelewaarde

Als u hierboven de naam voor een nieuwe variabele hebt ingevoerd, definieert u de waarde hier. Als hieronder een vooraf gedefinieerde variabelewaarde is gekozen, kunt u deze hier bewerken.

Vooraf gedefinieerde set-opdrachten

Variabelegroepen

Kies welk type variabele u wilt gebruiken.

Variabelen

Kies de variabele die u wilt gebruiken.

Vooraf gedefinieerde waarden

Kies een van de vooraf gedefinieerde waarden in de variabele.

Plakken

Klik op de knop om de vooraf gedefinieerde waarden naar Huidige Set-opdracht te verplaatsen voor bewerking.