Tekenreeksfuncties

In dit hoofdstuk worden functies voor het werken met en manipuleren van tekenreeksen beschreven. In de onderstaande functies zijn de parameters uitdrukkingen waarbij s moet worden geïnterpreteerd als een tekenreeks.

Alle functies kunnen zowel worden gebruikt in het script voor het laden van gegevens als in grafiekuitdrukkingen, behalve Evaluate, dat alleen kan worden gebruikt in het load-script.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.

Neem deel aan het Analytics Modernization Program

Remove banner from view

Moderniseer zonder uw waardevolle QlikView-apps op het spel te zetten met het Analytics Modernization Program. Klik hier voor meer informatie of om contact op te nemen: ampquestions@qlik.com