Time# - script- en grafiekfunctie

Time#() evalueert een uitdrukking als een tijdwaarde in de tijdnotatie die in het load-script of in het besturingssysteem is ingesteld, tenzij een opmaakreeks is opgegeven..

Syntaxis:

time#(text[, format])

Retourgegevenstypen: dual

Argumenten:

Argumenten voor time#
Argument Beschrijving
text

De teksttekenreeks die moet worden geëvalueerd.

format Tekenreeks die beschrijft hoe de resulterende tijdreeks moet worden opgemaakt. Bij weglating wordt gebruikgemaakt van de korte datumnotatie, tijdnotatie en decimaal scheidingsteken die zijn ingesteld in het besturingssysteem.

Neem deel aan het Analytics Modernization Program

Remove banner from view

Moderniseer zonder uw waardevolle QlikView-apps op het spel te zetten met het Analytics Modernization Program. Klik hier voor meer informatie of om contact op te nemen: ampquestions@qlik.com