Bestandsfuncties

De bestandsfuncties (alleen beschikbaar in scriptuitdrukkingen) retourneren informatie over het tabelbestand dat op dat moment wordt gelezen. Deze functies retourneren NULL voor alle gegevensbronnen, behalve tabelbestanden (uitzondering: ConnectString( )).

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.

Neem deel aan het Analytics Modernization Program

Remove banner from view

Moderniseer zonder uw waardevolle QlikView-apps op het spel te zetten met het Analytics Modernization Program. Klik hier voor meer informatie of om contact op te nemen: ampquestions@qlik.com