Exponentiële en logaritmische functies

In dit hoofdstuk worden functies beschreven die verband houden met exponentiële en logaritmische berekeningen. Alle functies kunnen zowel in het load-script als in grafiekuitdrukkingen worden gebruikt.

In de onderstaande functies zijn de parameters uitdrukkingen waarbij x en y moeten worden geïnterpreteerd als reële getallen.

Neem deel aan het Analytics Modernization Program

Remove banner from view

Moderniseer zonder uw waardevolle QlikView-apps op het spel te zetten met het Analytics Modernization Program. Klik hier voor meer informatie of om contact op te nemen: ampquestions@qlik.com