QlikView-bestand

Een QlikView-document is een bestand dat alles bevat dat u nodig hebt om de gegevens te analyseren:

• de gegevens zelf
  • het script dat nodig is om het QlikView-bestand bij te werken met nieuwe gegevens van de gegevensbron
  • opmaakinformatie, inclusief alle werkbladen, keuzelijsten, grafieken enzovoort.
  • documentwaarschuwingen, documentbladwijzers en documentrapporten
  • informatie over toegangsbeperking
  • macromodule

Het verspreiden van informatie met behulp van QlikView-bestanden is erg eenvoudig. De analyse kan worden gemaakt onafhankelijk van de locatie van de originele gegevens of netwerkvoorwaarden. QlikView-documenten zijn een manier om informatie te delen met gebruikers die geen toegang hebben tot de oorspronkelijke gegevensbron.

Neem deel aan het Analytics Modernization Program

Remove banner from view

Moderniseer zonder uw waardevolle QlikView-apps op het spel te zetten met het Analytics Modernization Program. Klik hier voor meer informatie of om contact op te nemen: ampquestions@qlik.com