QlikView Desktop upgraden en updaten

OP DEZE PAGINA

QlikView Desktop upgraden en updaten

Volg de procedures die in de volgende secties staan beschreven als u QlikView Desktop wilt upgraden of updaten.

QlikView Desktop upgraden

Als u QlikView Desktop wilt upgraden, moet u de nieuwe versie die u wilt installeren downloaden van de downloadpagina van Qlik en vervolgens de installatiewizard volgen.

Downloads

Tips voor upgraden

Houd rekening met het volgende advies om een goede upgrade van QlikView Desktop te kunnen uitvoeren:

• Controleer of u een geldig onderhoudscontract hebt alvorens u een upgrade uitvoert voor QlikView Desktop. Als u geen geldig onderhoudscontract hebt en een upgrade uitvoert, is de functionaliteit van QlikView Desktop beperkt. Zie: Onderhoudscontract bij upgraden (alleen in het Engels).
  • Als u gebruikmaakt van aangepaste connectoren of een uitbreiding in uw installatie(s) van QlikView Desktop, moet u controleren of dergelijke functies worden ondersteunt in de nieuwe versie alvorens u de upgrade uitvoert. In de downloadsectie op qlik.com kunt u controleren welke functies worden ondersteund.

QlikView Desktop updaten

In het menu Help in QlikView vindt u de optie QlikView-update... Met deze optie gaat u naar een QlikView-updatesite op het Internet waar u de mogelijke updates voor uw QlikView-versie krijgt te zien. Welke updates beschikbaar zijn, hangt af van de gegevens van uw QlikView-licentie en uw besturingssysteem.