Documentfuncties

Deze functies kunnen worden gebruikt in grafieken en script.

ReportComment(report_number)

Retourneert de opmerking van het rapport met het opgegeven nummer in het actieve document.

ReportName(report_number)

Retourneert de naam van het rapport met het opgegeven nummer in het actieve document.

ReportID(report_number)

Retourneert de ID van het rapport met het opgegeven nummer in het actieve document.

ReportNumber(report_id_or_name)

Retourneert het nummer van het rapport met de opgegeven ID of naam in het actieve document.

NoOfReports()

Retourneert het aantal rapporten in het actieve document.

Neem deel aan het Analytics Modernization Program

Remove banner from view

Moderniseer zonder uw waardevolle QlikView-apps op het spel te zetten met het Analytics Modernization Program. Klik hier voor meer informatie of om contact op te nemen: ampquestions@qlik.com