Direct Discovery variabelen

Direct Discovery-systeemvariabelen

Teradata-variabelen voor query banding

Teradata-query banding is een functie waarbij ondernemingstoepassingen in staat worden gesteld samen te werken met de onderliggende Teradata-database om betere boekhoudvoorzieningen, prioriteitsstelling en werklastbeheer te bieden. Via query banding kunt u metagegevens, zoals gebruikersreferenties, aan een query koppelen.

Er zijn twee variabelen beschikbaar. Beide zijn tekenreeksen die worden geëvalueerd en naar de database verzonden.

Direct Discovery-tekenvariabelen

Direct Discovery-variabelen voor getalinterpretatie

Meer informatie

Neem deel aan het Analytics Modernization Program

Remove banner from view

Moderniseer zonder uw waardevolle QlikView-apps op het spel te zetten met het Analytics Modernization Program. Klik hier voor meer informatie of om contact op te nemen: ampquestions@qlik.com