QlikView Desktop

In deze sectie wordt de installatie van QlikView Desktop behandeld. U vindt hier ook informatie over het upgraden en updaten van uw QlikView Desktop, het beheren van en probleemoplossen met het Licentiebestand (LEF) en over QlikView Personal Edition.

Neem deel aan het Analytics Modernization Program

Remove banner from view

Moderniseer zonder uw waardevolle QlikView-apps op het spel te zetten met het Analytics Modernization Program. Klik hier voor meer informatie of om contact op te nemen: ampquestions@qlik.com