Aan de slag gaan met QlikView

In deze sectie is beschreven hoe u met QlikView aan de slag kunt gaan. Er wordt gesproken over QlikView-concepten, het installeren van de software, het bouwen van uw eerste document en nog veel meer.

QlikView Desktop installeren

Download en installeer de Personal Edition-versie van QlikView Desktop en probeer deze gratis uit. Meer informatie over QlikView Personal Edition.

QlikView Personal Edition

Maak uw eerste QlikView-document

Gebruik de wizard Aan de slag om uw eerste document in QlikView Desktop te maken.