Gebruikersvoorkeuren: Afdrukken

In de groep Grafiekkleuren kunt u een opheffingsinstelling opgeven voor alle uitvoer van grafieken. U hebt de keuze uit drie instellingen:

Grafiekinstellingen gebruiken De kleur- of zwart-witinstellingen van de grafiek worden altijd gehandhaafd.
Altijd kleur Alle bitmapgrafieken worden in kleur afgedrukt, ongeacht de daarvoor ingestelde Kleuren in het document.
Afdrukken van grafieken in zwart-wit afdwingen Alle bitmapgrafieken worden zwart-wit afgedrukt, ongeacht de daarvoor ingestelde Kleuren in het document.

Afdrukstandaarden instellen voor nieuwe objecten Met deze knop wordt het dialoogvenster Pagina-instelling geopend, waar u de paginamarges en de afdrukstand kunt instellen.

Postscript niet gebruiken (langzaam) Door de interactie tussen Microsoft Graphics Libraries en bepaalde Postscript-besturingsprogramma's kunnen afdrukken vanuit Werkblad afdrukken af en toe minder scherp zijn dan u misschien zou verwachten. U kunt dit voorkomen door deze optie in te schakelen. Dit kan echter een aanzienlijk langere afdruktijd (tot enige minuten) tot gevolg hebben.