Titelinstellingen

De opmaak van de grafiektitel wordt bepaald aan de hand van de verschillende instellingen in dit dialoogvenster.

Titelstijl Hiermee stelt u de basisstijl voor de titel in.
Achtergrondkleur Hier bepaalt u de achtergrondkleur van de titel. U kunt deze kleur instellen als effen kleur of als kleurovergang in het dialoogvenster Kleurgebied. U opent dit venster door te klikken op de knop.
Horizontale uitlijning Hiermee legt u de positie van de titeltekst vast in relatie tot het tekengebied.
Lettertype Hiermee stelt u het lettertype in voor de grafiektitel. Na een klik op deze knop wordt het dialoogvenster Lettertype geopend.

Join the Analytics Modernization Program

Modernize by leveraging your QlikView investment to begin using Qlik Sense on the Cloud.

Want to know more?