TextBetween - script- en grafiekfunctie

TextBetween() retourneert de tekst in de invoertekenreeks die voorkomt tussen de tekens die zijn opgegeven als scheidingstekens.

Syntax:

TextBetween(text, delimiter1, delimiter2[, n])

Return data type: tekenreeks

Arguments:

Argument Beschrijving
text De oorspronkelijke tekenreeks.
delimiter1 Geeft het eerste scheidingsteken (of de eerste scheidingsreeks) op waarnaar moet worden gezocht in text.
delimiter2 Geeft het tweede scheidingsteken (of de tweede scheidingsreeks) op waarnaar moet worden gezocht in text.
n Definieert tussen welk exemplaar van het paar scheidingstekens moet worden gezocht. Een waarde van 2 retourneert bijvoorbeeld de tekens tussen het tweede exemplaar van delimiter1 en het tweede exemplaar van delimiter2.