QlikWorld 2020 Global Conference. Word lid en ontdek hoe u optimaal gebruik maakt van uw data. Handel snel. Registreer nu en bespaar.

Binary

De opdracht binary wordt gebruikt voor het laden van de gegevens uit een ander QlikView-document, met inbegrip van sectietoegangsgegevens. Hiermee laadt u niet de opmaakgegevens of variabelen.

U wordt aanbevolen alleen gegevens met de binary-opdracht te laden vanuit documenten met een geoptimaliseerd gegevensmodel, d.w.z. een gegevensmodel dat geen synthetische sleutels bevat. Als u gegevens laadt vanuit een document met synthetische sleutels die alleen verwijzen naar andere synthetische sleutels, wordt mogelijk de gehele gegevensverzameling niet geladen.

Synthetische sleutels

Opmerking: Slechts één opdracht binary is toegestaan in het script en dit moet de eerste opdracht van het script zijn, zelfs nog vóór de SET-opdrachten die zich gewoonlijk aan het begin van het script bevinden.

Syntax:

binary [path] filename

Arguments:

Argument Beschrijving
filename De naam van het bestand, inclusief de bestandsextensie .qvw.
path

Het pad naar het bestand. Dit kan absoluut zijn of relatief ten opzichte van het .qvw-bestand dat deze scriptregel bevat. Een absoluut pad is vereist als het bestand zich niet in de werkdirectory van QlikView bevindt.

• absoluut

Example: c:\data\

• relatief ten opzichte van het document dat deze scriptregel bevat.

Example: data\