Variabelen voor getalinterpretatie

Variabelen voor getalinterpretatie worden door het systeem gedefinieerd. Ze worden dus automatisch gegenereerd volgens de huidige landinstellingen van het besturingssysteem wanneer een nieuw document wordt gemaakt. In QlikView Desktop is dit op basis van de instellingen van het besturingssysteem van de computer, en in QlikView is dit op basis van het besturingssysteem van de server waarop QlikView is geïnstalleerd.

De variabelen staan aan het begin van het script van het nieuwe QlikView-document en vervangen bij uitvoering van het script de standaardwaarden van het besturingssysteem door bepaalde instellingen voor de getalnotatie. Ze kunnen probleemloos worden verwijderd, bewerkt of gedupliceerd.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.

Valutanotatie

Getalnotatie

Tijdnotatie