Bestandsfuncties

De bestandsfuncties (alleen beschikbaar in scriptuitdrukkingen) retourneren informatie over het tabelbestand dat op dat moment wordt gelezen. Deze functies retourneren NULL voor alle gegevensbronnen, behalve tabelbestanden (uitzondering: ConnectString( )).

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.