Systeemvereisten voor QlikView Desktop

Deze sectie bevat de vereisten waaraan het doelsysteem moet voldoen om QlikView te kunnen installeren en uitvoeren.

Platformen
  • Microsoft Windows 7 x64
  • Microsoft Windows 8.1 x64
  • Microsoft Windows 10 x64
  • Microsoft Windows Server 2008 R2
  • Microsoft Windows Server 2012
  • Microsoft Windows Server 2012 R2
  • Microsoft Windows Server 2016
  • Microsoft Windows Server 2019
Processoren (CPU's) compatibele Multi-core x64-processoren
Geheugen

4 GB minimaal.

Afhankelijk van de gegevensvolumes is mogelijk meer vereist. QlikView is een in-RAM-analysetechnologie; geheugenvereisten voor QlikView-producten zijn direct gerelateerd aan de hoeveelheid gegevens die wordt geanalyseerd.

Schijfruimte 300 MB in totaal vereist voor installatie
Beveiliging
  • Microsoft Active Directory (NTLM of Kerberos)
  • Lokale Windows-gebruikersaccounts (NTLM)
  • Beveiliging van derden (vereist QlikView ServerEnterprise Edition)