Werkblad afdrukken

Als u dit dialoogvenster wilt openen, kiest u Werkblad afdrukken in het menu Bestand. Dit dialoogvenster is hetzelfde als het algemene dialoogvenster Afdrukken met één uitzondering: de groep Grootte op de pagina Algemeen is hier vervangen door een andere groep, Werkbladopties.

Werkbladopties

De groep Werkbladobjecten bevat de volgende instellingen:

Dit werkblad Bij selectie van deze optie wordt alleen het huidige werkblad afgedrukt.
Alle werkbladen Bij selectie van deze optie worden alle werkbladen in het document afgedrukt.
Achtergrond samenstellen Schakel deze optie in als u de achtergrond van het werkblad ook wilt afdrukken.