Lijn/pijl-object

Lijnen/pijlen worden gebruikt om lijnen of pijlen aan de opmaak toe te voegen. Ze kunnen worden verplaatst en overal in het werkbladgebied worden geplaatst, zelfs in gebieden die door andere objecten worden bedekt.

Als u met de rechtermuisknop op een lijn/pijl-object klikt, wordt het menu Lijn/pijl-object: Object weergegeven. Dit menu kan ook worden geopend vanuit het menu Object als het lijn/pijl-object het actieve object is.

Menu Object

Het menu Object voor lijn/pijl-objecten wordt geopend door met de rechtermuisknop op het object te klikken. Dit menu bevat de volgende opdrachten:

Eigenschappen... Hiermee wordt het dialoogvenster Eigenschappen lijn/pijl-object geopend, waarin een aantal parameters kan worden ingesteld.