Hiërarchie parameter

Bron parameters Veld ID (NodeID)
De naam van het veld dat de knooppunt-ID bevat.
Veld Parent ID (ParentID)
De naam van het veld dat de knooppunt-ID van het bovenliggende knooppunt bevat.
Veld Naam (NodeName)
De naam van het veld dat de naam van het knooppunt bevat.
Hiërarchie parameter Naam Parent (ParentName)
De naam van het nieuwe veld ParentName. Optionele parameter.
Naam Pad(PathName)
De naam voor het nieuwe veld Path. Hierin staat het pad van de root naar het knooppunt. Optionele parameter.
Naam Diepte (Depth)
Een tekenreeks die wordt gebruikt als naam voor het nieuwe veld Depth. Hiermee wordt aangegeven wat de diepte van het knooppunt in de hiërarchie is. Optionele parameter.
Bron Pad(PathSource)
De naam van het veld dat de naam van het knooppunt bevat dat wordt gebruikt om het knooppuntpad te bouwen. Optionele parameter. Als deze parameter wordt weggelaten, wordt NodeName gebruikt.
Delimiter Pad (PathDelimiter)
De tekenreeks die wordt gebruikt als scheidingsteken in het nieuwe veld Path, bijvoorbeeld \. Optionele parameter. Als deze parameter wordt weggelaten, wordt ‘/’ gebruikt.
Behoort tot parameters Voorganger-id (AncestorID)
De naam van het nieuwe veld Voorganger-id, dat de id van de voorgangerknoop bevat.
Voorgangernaam (AncestorName)
De naam van het nieuwe veld Voorganger, dat de naam van de voorgangerknoop bevat.
Naam Dieptediff (DepthDiff)
De naam van het nieuwe veld DepthDiff dat de diepte bevat van de knoop in de hiërarchie ten opzichte van de voorgangerknoop. Optionele parameter.