Containerobject

De container is een object dat andere objecten kan bevatten. De container kan alle andere werkbladobjecten bevatten. De objecten worden gegroepeerd en hebben dezelfde instellingen voor het lettertype, de opmaak en de titelbalk.

Als u met de rechtermuisknop op de container klikt, wordt het menu Container: Object weergegeven. Dit menu kan ook worden geopend via het menu Object als de container het actieve object is.

Menu Object

Het menu Object voor containers wordt geopend door met de rechtermuisknop op het object te klikken. Dit menu bevat de volgende opdrachten:

Eigenschappen...

Hiermee wordt het dialoogvenster Eigenschappen containerobject geopend, waarin een aantal parameters kan worden ingesteld.