Bladwijzerobject

Het bladwijzerobject is een werkbladobject dat wordt gebruikt voor de weergave van bladwijzers voor selecties. Afhankelijk van de configuratie kan het bladwijzerobject ook worden gebruikt voor het toevoegen van nieuwe bladwijzers of het verwijderen van oude bladwijzers. Het bladwijzerobject biedt in principe dezelfde mogelijkheden als het menu Bladwijzers.

Door met de rechtermuisknop op het object te klikken, kunt u het menu Bladwijzerobject: Object weergegeven. Dit menu kan ook worden geopend vanuit het menu Object als het bladwijzerobject het actieve object is.

Bladwijzerobjecten met alternatieve statussen

Bladwijzerobjecten kunnen op een alternatieve status worden gezet. Bladwijzers die opnieuw zijn gebruikt en zijn gemaakt via het object, gelden echter voor alle statussen. Er is geen mechanisme om bewerkingen uit te voeren op basis van de specifieke status van bladwijzerobjecten. Kortom, de status van een bladwijzerobject wordt genegeerd.

See also:

• Object
  • Bladwijzerobject Eigenschappen: AlgemeenEigenschappen
  • LettertypeTekenstijlPunten
  • Eigenschappen object: LettertypeToepassen op objectenDocumenteigenschappen: Lettertype
  • Documenteigenschappen: Lettertype
  • Gebruikersvoorkeuren: Lettertype
  • kleurvastberekend
  • Kleurfuncties

• Randen gebruiken
  • VereenvoudigdOpmaakmodusDocumenteigenschappen: AlgemeenSchaduwintensiteitRandbreedte
  • Afgeronde hoeken
  • Afgeronde hoekenAfgeronde hoekenGeavanceerdOpmaakmodusDocumenteigenschappen: Algemeen
  • Laag
  • Laag
  • Thema-editor...
  • Thema's
  • Thema toepassen...
  • Opmaakthema's
  • Tonen
  • Tonen
  • Opties
  • OptiesDocumenteigenschappen: OpmaakWerkbladeigenschappen: Beveiliging
  • Schuifbalken
  • Schuifbalken
  • Objecteigenschappen
    Documenteigenschappen
  • Titelbalk
  • Actieve kleurenInactieve kleuren
  • AchtergrondkleurTekstkleurKleurgebiedachtergrondkleureffen kleurkleurovergangKleurgebiedTekstkleurvasteberekende
  • Kleurfuncties
  • normaalgeminimaliseerd
  • Titelbalkuitlijning
  • Speciale pictogrammen

Menu Object

Eigenschappen... Hiermee wordt het dialoogvenster Eigenschappen bladwijzerobject geopend, waarin een aantal parameters kan worden ingesteld.