Schuifregelaarobject - AJAX/WebView

Met het schuifregelaarobject kunnen op een alternatieve manier waarden in QlikView-velden worden geselecteerd of waarden in QlikView-variabelen worden ingevoerd. Er zijn twee verschillende modi voor het schuifregelaarobject.

Schuifregelaar: Menu Object

Het objectmenu kan worden geopend als contextmenu door met de rechtermuisknop op een werkbladobject te klikken of door op het pictogram op de titelbalk van het object te klikken (indien weergegeven).

Welke opdrachten in het menu worden weergegeven, is afhankelijk van of u WebView vanuit QlikView gebruikt of dat u het document in een webbrowser opent. Het menu bevat de volgende opdrachten:

Eigenschappen...

Hiermee opent u het dialoogvenster Eigenschappen voor het actieve werkbladobject.