Meervoudige keuzelijst - AJAX/WebView

De meervoudige keuzelijst is een werkbladobject waarin verschillende velden tegelijkertijd worden getoond.

Bij elk veld in de meervoudige keuzelijst hoort een selectie-indicator: een klein baken dat informatie weergeeft over de inhoud van de meervoudige keuzelijst. Een groene selectie-indicator betekent dat er geselecteerde waarden zijn, een witte dat er optionele waarden zijn, en een grijze dat er geen mogelijke waarden zijn in de meervoudige keuzelijst.

Meervoudige keuzelijst: Menu Object

Het objectmenu kan worden geopend als contextmenu door met de rechtermuisknop op een werkbladobject te klikken of door op het pictogram op de titelbalk van het object te klikken (indien weergegeven).

Welke opdrachten in het menu worden weergegeven, is afhankelijk van of u WebView vanuit QlikView gebruikt of dat u het document in een webbrowser opent. Het menu bevat de volgende opdrachten:

Eigenschappen...

Hiermee opent u het dialoogvenster Eigenschappen voor het actieve werkbladobject.