Lijn/pijl-object - AJAX/WebView

De lijn/pijl is een werkbladobject in de vorm van een lijn of een pijl. Een lijn kan de opmaak bijvoorbeeld overzichtelijker maken door de documenten te verdelen in secties.

Lijn/pijl: Menu Object

Het objectmenu kan worden geopend als contextmenu door met de rechtermuisknop op een werkbladobject te klikken of door op het pictogram op de titelbalk van het object te klikken (indien weergegeven).

Welke opdrachten in het menu worden weergegeven, is afhankelijk van of u WebView vanuit QlikView gebruikt of dat u het document in een webbrowser opent. Het menu bevat de volgende opdrachten:

Eigenschappen...

Hiermee opent u het dialoogvenster Eigenschappen voor het actieve werkbladobject.