Huidige selecties object - AJAX/WebView

Het huidige selecties object is een werkbladobject waarin selecties in de velden met hun logische status worden getoond. In het huidige selecties object worden dezelfde gegevens getoond als in het Huidige selecties venster, maar het huidige selecties object kan als werkbladobject op het werkblad worden geplaatst.

Klik met de rechtermuisknop op het object om het Menu Object weer te geven.

Huidige selecties object: Menu Object

Het objectmenu kan worden geopend als contextmenu door met de rechtermuisknop op een werkbladobject te klikken of door op het pictogram op de titelbalk van het object te klikken (indien weergegeven).

Welke opdrachten in het menu worden weergegeven, is afhankelijk van of u WebView vanuit QlikView gebruikt of dat u het document in een webbrowser opent. Het menu bevat de volgende opdrachten:

Eigenschappen...

Hiermee opent u het dialoogvenster Eigenschappen voor het actieve werkbladobject.