Wizard Beveiligde tabeltoegang

Het dialoogvenster Wizard Beveiligde tabeltoegang wordt geopend vanuit het menu Invoegen, Sectietoegang, Inline. Met deze wizard kunnen Load Inline-opdrachten voor toegangscontrole tot het QlikView-document worden gegenereerd.

Het dialoogvenster bevat de volgende elementen:

Te gebruiken velden In deze lijst staan alle mogelijke beveiligingsvelden in een Sectietoegang van QlikView. Schakel de gewenste opties in.
Eenvoudige toegangstabel Klik op deze knop om ACCESS, USERID en PASSWORD in te schakelen en de andere velden uit te schakelen.
Standaard NT beveiliging Klik op deze knop om ACCESS, PASSWORD, NTNAME en NTDOMAINSID in te schakelen en de andere velden uit te schakelen.

Wanneer u het dialoogvenster sluit met OK, wordt het dialoogvenster Wizard Inline-gegevens geopend met de geselecteerde velden als kolomlabels. Nadat u op OK hebt geklikt in dit dialoogvenster, wordt een Load Inline-opdracht gemaakt die wordt voorafgegaan door een Section-opdracht en gevolgd door een Section Application-opdracht.

See also: