QlikView

QlikView is een platform voor Business Discovery waarmee u bedrijfsgegevens kunt analyseren en gegevensontdekkingen kunt uitvoeren. De helpsite bevat informatie over het maken van QlikView-documenten en gegevensanalyses, en over het installeren, implementeren en beheren van QlikView.

Aan de slag gaan met QlikView

Download een gratis versie van de software, alsmede zelfstudiemateriaal en demo's die u laten zien hoe u aan de slag kunt gaan met het opbouwen van QlikView-documenten voor het analyseren van uw gegevens.

QlikView gebruiken

Ontdek hoe u QlikView-documenten kunt maken en opstellen voor het analyseren van uw gegevens en hoe u deze kunt voorbereiden zodat andere deze kunnen gebruiken.

Gidsen

Hier kunt u QlikView-handleidingen in pdf downloaden.

QlikView implementeren (alleen in het Engels)

Deze sectie bevat informatie over het plannen van de installatie en implementatie van QlikView Server.

Daarnaast wordt beschreven hoe u uw QlikView Server-installatie kunt upgraden, herstellen, migreren naar een ander apparaat en hoe u er een back-up van kunt maken.

Planning QlikView Deployments (alleen in het Engels)

Installing QlikView Server (alleen in het Engels)

Upgrading and migrating QlikView Server (alleen in het Engels)

QlikView beheren (alleen in het Engels)

In deze sectie vindt u informatie over het configureren, onderhouden en beheren van een QlikView Server-installatie.

Ook kunt u lezen hoe u verschillende QlikView-hulpbronnen beheert met de QlikView Management Console (QMC).