XML

Deze scriptspecificatie wordt gebruikt voor het laden van xml-bestanden. Geldige opties voor de specificatie XML worden vermeld in de syntaxis.

Syntaxis:

xmlsax

xmlsimple

pattern is path

xmlsax en xmlsimple sluiten elkaar wederzijds uit. U kunt slechts een van de twee opgeven bij het gebruik van xml. Bij het gebruik van pattern wordt het bestand gelezen vanaf het begin van de opgegeven code tot aan het einde van de code. Als path spaties bevat, moeten er aanhalingstekens worden gebruikt.

Opmerking: Om xmlsax te kunnen gebruiken, moet de Microsoft xml-parser MSXML 3.0 of hoger op de computer zijn geïnstalleerd. Het kan ook worden gedownload vanaf de startpagina van Microsoft.

Zie ook: