QlikWorld 2020 Global Conference. Word lid en ontdek hoe u optimaal gebruik maakt van uw data. Handel snel. Registreer nu en bespaar.

Directory

De opdracht Directory legt vast in welke directory moet worden gezocht naar gegevensbestanden in volgende LOAD-opdrachten, totdat een nieuwe Directory-opdracht wordt gegeven.

Syntaxis:

Directory[path]

Als de opdracht Directory wordt opgegeven zonder een path of als de opdracht wordt weggelaten, zoekt QlikView in de werkdirectory van QlikView.

Zie: Werkdirectory

Argumenten:

Argument Beschrijving
path

Een tekst die kan worden geïnterpreteerd als het pad naar het qvw-bestand.

Het pad is het pad naar het bestand. Het is:

• absoluut

Voorbeeld: c:\data\

• relatief ten opzichte van het documentpad van QlikView.

Voorbeeld: data\

• URL-adres (HTTP of FTP) dat verwijst naar een locatie op internet of intranet.

Voorbeeld: http://www.qlik.com

Voorbeeld:

Directory c:\userfiles\data;

Zie ook: