Basisaggregatiefuncties

De basisaggregatiefuncties zijn een groep van de meest gebruikte aggregatiefuncties.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Klik op de functienaam in de beschrijving van de syntaxis voor meer informatie.

Basisaggregatiefuncties gebruiken in het load-script

Basisaggregatiefuncties gebruiken in grafiekuitdrukkingen

Aggregatiefuncties voor grafieken kunnen alleen worden gebruikt op velden in grafiekuitdrukkingen. De argumentuitdrukking van een aggregatiefunctie mag niet nog een andere aggregatiefunctie bevatten.