Hiërarchie parameter

Bron parameters ID Field (NodeID)
De naam van het veld dat de knooppunt-ID bevat.
Parent ID Field (ParentID)
De naam van het veld dat de knooppunt-ID van het bovenliggende knooppunt bevat.
Name Field (NodeName)
De naam van het veld dat de naam van het knooppunt bevat.
Hiërarchie parameter Parent Name (ParentName)
De naam van het nieuwe veld ParentName. Optionele parameter.
Path Name(PathName)
De naam voor het nieuwe veld Path. Hierin staat het pad van de root naar het knooppunt. Optionele parameter.
Depth Name (Depth)
De tekenreeks die wordt gebruikt als naam voor het nieuwe veld Depth. Hiermee wordt aangegeven wat de diepte van het knooppunt in de hiërarchie is. Optionele parameter.
Path Source (PathSource)
De naam van het veld dat de naam van het knooppunt bevat dat wordt gebruikt om het knooppuntpad te bouwen. Optionele parameter. Als deze parameter wordt weggelaten, wordt NodeName gebruikt.
Path Delimiter (PathDelimiter)
De tekenreeks die wordt gebruikt als scheidingsteken in het nieuwe veld Path, bijvoorbeeld \. Optionele parameter. Als deze parameter wordt weggelaten, wordt ‘/’ gebruikt.
Behoort tot parameters Ancestor ID (AncestorID)
De naam van het nieuwe veld ancestor id, dat de ID van het voorgangerknooppunt bevat.
Ancestor Name (AncestorName)
De naam van het nieuwe veld ancestor, dat de naam van het voorgangerknooppunt bevat.
Depth Diff Name (DepthDiff)
De naam van het nieuwe veld DepthDiff dat de diepte bevat van het knooppunt in de hiërarchie ten opzichte van het voorgangerknooppunt. Optionele parameter.