RangeOnly - script- en grafiekfunctie

RangeOnly() is een dual functie die een waarde retourneert als de uitdrukking één enkele unieke waarde oplevert. Als dat niet het geval is, retourneert de functie de waarde NULL.

Syntaxis:

RangeOnly(first_expr[, Expression])

Retourgegevenstype: dual

Argumenten:

Het argument van deze functie kan interrecordfuncties bevatten die op hun beurt een bereik van waarden opleveren.

Argument Beschrijving
first_expr De uitdrukking die of het veld dat de gegevens bevat die moeten worden gemeten.
Expression Optionele uitdrukkingen of velden die het gegevensbereik bevatten dat moet worden gemeten.

Voorbeelden en resultaten:

Voorbeelden Resultaten
RangeOnly (1,2,4)

Retourneert NULL

RangeOnly (5,'abc') Retourneert NULL
RangeOnly (null( ), 'abc')

Retourneert 'abc'

RangeOnly(10,10,10) Retourneert 10