Strakke tabel - AJAX/WebView

Anders dan een draaitabel kunnen in de standaard tabel geen subtotalen worden getoond. De tabel kan ook niet worden gebruikt als een kruistabel. Anderzijds kunnen alle kolommen worden gesorteerd en kan elke rij één combinatie van dimensie(s)+uitdrukking(en) bevatten.

Strakke tabel: Objectmenu

Het objectmenu kan worden geopend als contextmenu door met de rechtermuisknop op een werkbladobject te klikken of door op het pictogram in de titelbalk van het object (indien weergegeven).

Welke opdrachten in het menu worden weergegeven, is afhankelijk van of u WebView vanuit QlikView gebruikt of dat u het document in een webbrowser opent. Het menu bevat de volgende opdrachten:

Eigenschappen...

Hiermee opent u het dialoogvenster Eigenschappen voor het actieve werkbladobject.